default image

Super!! Eindelijk doet alles het! Wat andere niet gelukt is is hem wel geluk wij zijn heel tevreden.

Yvette Gheribi november 16, 2017

default image

Vriendelijk en makkelijk in omgang. Levert vakwerk en alle ongemakken heeft hij opgelost zoals verkeerd geplaatste kranen en vakkundig handdoekenradiator vervangen die van een betere kwaliteit is als die van de bouwmarkt.
Zonder meer aan te bevelen.

D. Weeder november 16, 2017

default image

Prima vakman, uitstekend werk

jack osendarp november 16, 2017

default image

Goed werk geleverd, kalm en professioneel en vooral begrip voor een wat onzekere klant.

Marco Bakker november 16, 2017

default image

Werkzaamheden keurig volgens afspraak ingeschat en uitgevoerd.

Pluspunten: Man die zijn woord houd, komt niet met extra ( financiele) verrassingen.

Jack Prosée juni 8, 2017

default image

Harry heeft prima werk geleverd bij de aanleg van de cv installatie,hij kwam zijn afspraken na,en is prettig in de omgang.

I.Fortunato juni 8, 2017

default image

Is een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en goed werk levert, ben zeer tevreden en kan het aanraden met dit bedrijf zaken te doen

Fred juni 8, 2017

default image

Harry heeft heel goed advies over mijn keuze gegeven- ook om geld te besparen bij de thermostaat. Hij heeft zijn afspraak goed nagekomen en de prijs was competitief. Niet de goedkoopste maar wel zeer vakkundig, dat heb ik veel liever!

Tony Hall juni 8, 2017

default image

Begin 2016 een Intergas HRE ketel laten plaatsen door Harry ter vervanging van een oude Vaillant badgeiser. Dit was allemaal keurig in orde gemaakt. Omdat mijn oude warmelucht systeem kapot ging heb ik Harry gevraagd CV aan te leggen in mijn woning. Ook dit is weer keurig in orde gemaakt.

Frank juni 8, 2017

default image

Harry van Van Veen CV-Techniek heeft ons zeer goed geholpen bij het vervangen van onze CV ketel. Vooraf heeft Harry ons uitgebreid van advies voorzien over welke ketel wij het beste konden aanschaffen, ook met het oog op onderhoud op lange termijn. Na een eerste advies gesprek heeft hij ons gedurende het maken van een keuze ondersteund door vragen te blijven beantwoorden, en mee te denken over alternatieven, met het budget in zijn achterhoofd. Het werk zelf is netjes uitgevoerd; de ketel hangt er mooi bij, alle oude onderdelen zijn afgevoerd en kunnen we zorgeloos de winter in.

Dhr. Wildenberg, Beverwijk november 10, 2016

default image

Prima werk afgeleverd, precies c.f. vooraf gemaakte afspraken. Van Veen geeft ook toelichting en uitleg bij wat hij aantreft zodat de klant goed begrijpt wat de staat van de ketel is en wat er aan moet gebeuren. Zeker een aanrader.

november 10, 2016

default image

Wij hebben een hele positieve ervaring met Harry van Veen! We hebben hem gekozen voor genoemde werkzaamheden, maar uiteindelijk heeft hij veel meer gedaan dan gepland. Hiervoor een hele heldere prijsopgaaf gekregen. Hij communiceert erg prettig en reageert snel. Harry is een typisch voorbeeld van een echte vakman met jarenlange kennis en ervaring, die precies weet waar ‘ie t over heeft. Hij is goudeerlijk en super betrouwbaar!! Voor toekomstige klussen schakelen we hem zeker weer in!!

Dhr. Zuiderduin, Beverwijk november 10, 2016

default image

Harry is een geweldige vent. Gezellig, kundig en eerlijk. Hij vertrekt niet voordat alles goed is, en denkt goed mee over eventuele oplossingen.

Dhr. Oosterhof, Santpoort-Noord november 10, 2016

default image

Perfecte service! Duidelijke uitleg en vakbekwaam!

Dhr. Buurlage, Alkmaar november 10, 2016

default image

Heel prettig contact en zeer snelle afhandeling.

Dhr. Otte, Purmerend november 10, 2016

default image

Harry is vlot in omgang, voert werk perfect uit, legt een en ander uit. Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde klus, en extra tips die ik kreeg 🙂 Top

Mevr. Langeler, Den Helder november 10, 2016

default image

Prima ervaring. Klus was eenvoudig en werd snel uitgevoerd binnen budget.

Dhr. van Leeuwen, Alkmaar november 10, 2016

default image

Een echte vakman met passie voor zijn vak. Komt met goede oplossingen en laat duidelijk weten hoe, wat en waarom. Zelfs op een zondag middag de klus komen bekijken.

Dhr. van Loenen, Kreileroord november 10, 2016

default image

Harry is een echte vakman die weet waar hij mee bezig is en wat er speelt op de markt. Gaat netjes en nauwkeurig te werk en denkt goed mee over mogelijke oplossingen. Al met al zeer tevreden over de uitgevoerde klus!

Dhr. de Koning, Alkmaar november 10, 2016

default image

keurig en vakkundig schoongemaakt voor herhaling vatbaar

Dhr. de Boer, Zaandam november 10, 2016

default image

Vakman, bedenkt oplossingen als het allemaal net anders moet dan standaard.

Dhr. de Beer, Oudorp nh november 10, 2016

default image

Zeer goede ervaring gehad met deze ambachtsman. Lastige klus (vervangen dubbelwandige cv leiding en diverse kleinen dingetjes) die netjes werd afgehandeld.

Dhr. Verhoeven, Purmerend november 10, 2016

default image

We hebben een Vaillant ketel door van Veen CV techniek laten inbouwen. Harry had een duidelijke voorkeur voor Vaillant en wij hebben dit opgevolgd. Wel had ik het idee dat Harry door zijn persoonlijke voorkeur andere merken minder kans gaf. Maar omdat hij dag in dag uit met CV ketels werkt en veel ervaring heeft was ik blij met dit advies. Installatie kon al binnen een week plaatsvinden en de prijs was ook redelijk. Wel iets duurder als de goedkoopste aanbieding maar alle uitleg en de tijd die hij nam om alles duidelijk te krijgen maakte dit meer dan goed. Ook voor de installatie nam hij de tijd en hij werkte netjes en liet alles opgeruimd achter. Dus als je een goede uitleg en degelijke installatie wilt kan ik Harry aanbevelen.

Dhr. Kuin, Enkhuizen november 10, 2016

default image

Alles perfect verlopen. Echt iemand van het oude stempel; ik ga door het klaar is. Ook toen de ketel na de montage van de Radiatoren niet wilde opstarten ging hij door tot alles weer functioneerde zoals het hoort. Een echte aanrader!!

Dhr. Hofstra, Middenmeer november 10, 2016

default image

Wij hebben een goede ervaring met Harry kwam in de avond, om afstellen gasblok. Bleek dat er meer aan de hand was bleef net zo lang tot de cv ketel weer branden . Was erg blij met de man.

Dhr. Blij, Heerhugowaard november 10, 2016

default image

Klus volgens afspraak uitgevoerd, degelijk en goed werk. Dit was mijn 2e klus voor van Veen, prima !

G.Kuijer, Nijmegen november 10, 2016

default image

Harry heeft mijn ketel geplaatst op snelle en vakkundige wijze ben erg tevreden over hetgeen hij geleverd heeft .Een aanrader!

november 10, 2016

default image

Snel, vakkundig en flexibel. Binnen één dag vliegensvlug geholpen, en na overleg werd voor een eerlijke prijs ook direct een stukje meerwerk opgepakt. Prettig contact, bij een eventueel volgend werk aan de leidingen weten wij bij wie we terecht kunnen.

november 10, 2016

default image

Prima vakman, radiatoren zijn netjes geplaatst ondanks een aantal tegenslagen tijdens de klus, waardoor de heer Van Veen langer bezig was dan gepland. Zeer tevreden! Bedankt!

Dhr. van Twillert, Eindhoven november 10, 2016

default image

Prima vakman. Keurig op afspraak. Werkt netjes en denkt goed mee.

Dhr. A, Nootdorp november 10, 2016

default image

Zeer prettig open persoon die zijn vak vertaat en afspraken na komt. Opdracht is incl. spoelen van de leidingen gedaan.

Dhr. Oosterveld, Zaandam november 10, 2016

default image

Tevreden met uitvoering

P.Visser november 10, 2016

default image

Betreft levering en plaatsing van cv ketel: Goed en duidelijk advies over de diverse opties in ketels, snel ter plaatse en lokale obstakels prima opgelost. Prima service van een vrolijke en toch serieuze vakman.

Dhr. Res, Castricum november 10, 2016

default image

Nam heel snel contact op en heeft me erg geholpen bij het zelf uitvoeren van deze simpele klus ipv langs te komen en te veel geld te vragen…. Super!

november 10, 2016

default image

Prima werk verricht, geheel volgens afspraak.

november 10, 2016

default image

Harry is een goede vakman. Gewoon no nonsens. Mijn huidige cv had lekkage en moest snel vervangen worden. Op maandag gebeld en harry heeft voor mij 2 afspraken van klanten met minder urgente problemen verplaatst waardoor de CV installatie de volgende dag al in werking was. Oude Nefit cv verwijderd en afgevoerd en nieuwe Remeha geinstalleerd en operationeel. Harry nog bedankt voor de service.

Dhr. , Castricum november 10, 2016

default image

Als een van de weinige direct met een voorstel . Snel uitgevoerd . Totaal geen problemen en een goede vakman.

november 10, 2016

default image

Harry is iemand die goed meedenkt. bedankt voor de service

november 10, 2016

default image

Harry voert zijn vak met veel liefde uit en deelt zijn knowhow met zijn klant. Hooguit een verbeterpuntje: de omgeving beter afdekken tegen vlekken en beschadigingen. Verder alleen maar lof.

november 10, 2016

default image

Meneer van Veen heeft snel gereageerd op de advertentie. Ook kon hij snel aan de klus beginnen. Meneervan Veen heeft ook snel en adequaat gewerkt! Ik ben zeertevreden over het resultaat.

november 10, 2016

default image

Geweldig! Hij kon de zelfde dag nog. Hij heeft de radiator vervangen en twee knoppen. Uitstekend werk! Het was een aardige, vriendelijke man.

november 10, 2016

default image

Snel gereageerd op mijn opdracht. Op zondagmiddag een koppeling langs gebracht zodat ik verder kon met mijn werkzaamheden. Super gedaan.

november 10, 2016

default image

Prima vakman die Harry. Goede prijs/ kwaliteit verhouding en goed advies. Een dag later nog een telefoontje gekregen of de CV z’n werk wat naar behoren doet en of we er wat warmpjes bijzitten. Harry drinkt zijn koffie met melk en suiker.

november 10, 2016

default image

Dhr. Van Veen is op zondagavond langs geweest en heeft de klus snel uitgevoerd. Klus is prima uitgevoerd.

november 10, 2016

default image

Harry is een zeer betrokken vakman met een duidelijke passie voor zijn vakgebied. Hij heeft een oog voor detail en duurzame oplossingen zonder de balans tussen kosten en baten uit het oog te verliezen. Hij weet zich goed aan te passen aan de behoefte van zijn klant, in mijn geval snel kunnen beginnen in een oud huis met allerlei onverwachte afwijkingen. Ten slotte is Harry een man van zijn woord, ook als het hem tegenzit. Hij heeft een hoge gunfactor dan ook ruimschoots verdiend en staat bij mij dan ook bovenaan de lijst voor vervolgopdrachten.

november 10, 2016

default image

Dhr. van Veen, is met zijn jarenlange ervaring zoals ze noemen een “rot in het vak”. Die niet voor een gat te vangen is en uiterst kundig met de materie omgaat. Daar waar een onervaren iemand of een algemeen klusbedrijf in de praktijk tegen dingen aan kan lopen, wat hij niet kan oplossen, bij gebrek aan ervaring, houdt de kennis van Dhr. van Veen niet op en heeft hij voor alles een oplossing. Echt iemand waar je op kunt vertrouwen dat hij niet weggaat, voordat alle radiatoren branden. Hij gaat niet voor de goedkoopste prijs, al is hij ook absoluut niet de duurste. Maar hij staat wel voor kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast kan hij ook juist vanuit ervaring met je meedenken om zodoende op de optimale oplossing te komen voor jouw woning, er hangt bij ons nu een betere ketel dan waar ik de opdracht voor had gegeven. Hij is ook een man van zijn woord, want hij heeft extra onvoorziene dingen bij mij moeten doen, maar hij heeft zich gehouden aan de afgesproken prijs. Ik kan iedereen deze kundige, ervaren, eerlijke professional aanraden.

november 10, 2016

default image

De heer van Veen is een erg kundig man. Bij ons heeft hij een Remeha Eco 60 vervangen door een Remeha Quinta 65. Wij hebben een oud pand met allerlei afwijkende maten qua pijpen etc. Vooraf heb ik foto’s verstuurd en Harry kon toen al een redelijk goede inschatting maken van hoe of wat. Tevens raadde hij vooraf aan om het expansievat te vervangen. Dat was een schot in de roos, want de oude zat vol water. We dienen nu alleen nog de driewegklep te vernieuwe.

november 10, 2016

default image
Ik belde harrie op of hij een offerte wilde maken voor een nieuwe ketel op te hangen. Hij kon op het eind van de dag meteen langs komen.een dag later kreeg ik een keurige offerte in mn mailbox. We hebben gelijk een afspraak gemaakt voor afgelopen donderdag. De valliant ecotec plus ketel brand inmiddels heerlijk hij is super stil en geeft erg snel warm water.harrie was wat langer bezig dan beraamd maar daar hoor je hm niet over.vandaag belde hij nog even keurig of het al lekker warm was en of alles naar wens functioneerde. Ik kon hier volmondig ja op antwoorden. Harrie hartstikke bedankt voor je service!

jaap vt riet november 27, 2015

default image
Eindelijk Harry hier is mijn (Ilse)/ons review! Beter laat dan helemaal nooit 😉 Onze CV blies zijn laatste adem uit na vele jaren van trouwe dienst, het was zaterdagmiddag eind maart dus ook niet echt warmpjes, niet dat het het nu is, maar ja dat is heel onprettig. Gegoogled en wij kwamen al snel op op een site voor opvragen van offertes voor een nieuwe CV ketel en Harry was vlot met bellen en besprak direct de mogelijkheden en gaf goed advies en een offerte via de email. Zeer uitgebreid! Toch nog verder gekeken, maar waarom met zoveel goede recensies en een mooie prijs, we kiezen voor Harry 🙂 Dat is een zeer goede keuze van ons geweest. Hij heeft er echt alles aangedaan om ons nieuwe keteltje met al zijn vakundigheid te laten branden ondanks zijn ernstige rugletsel! Geef Harry af en toe een lekker bakkie koffie en een goede lunch en hij klaart de klus. Alles heerlijk op een fijn relaxed tempo met goede uitleg. Een echte vakman. Hij kwam zelfs nog voor het monteren op zijn vrije zondag langs om alles te inspecteren om niet voor verrassingen te komen van beide kanten. Is dat nu service of niet! 🙂 Zoek maar niet verder, bel Harry en dan weet je dan zit je goed! 🙂

Ilse november 27, 2015

default image

Via mijn vader bij v Veen terecht gekomen, was ook zeer te spreken over de service en installatie.
Installatie bij ons was ook zeer snel en ziet er netjes uit.
Voorlichting om keuze te bepalen was ook goed.

M Kolster november 27, 2015

default image
Via internet ben ik bij Van Veen CV Techniek terecht gekomen. Op de aanvraag voor een nieuwe CV-ketel kreeg ik een uitgebreide e-mail terug met nuttige informatie. Hierdoor had ik al het gevoel dat het met de kennis wel goed zat. Vervolgens zagen de prijzen er ook competitief uit. Tot slot is de bereikbaarheid van dhr. Van Veen perfect. Kortom, een duidelijke aanrader.

Eelco Stegeman november 27, 2015

default image
Wij hebben inmiddels diverse ervaringen met deze installateur. Werkt hard, maakt lange dagen, drinkt veel koffie. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima.

Van Oo. november 27, 2015

default image
ketel is netjes gemonteerd, met een vaste vulslang en tapkraan. de heer van Veen is zeer kundig, dat blijkt uit alles.

Jack Mul november 27, 2015

default image
Nadat mijn oude Agpo CV ketel het had begeven ben ik via de leverancierslijst van Intergas terechtgekomen bij Van Veen CV-techniek. Na een uitermate informatief telefoongesprek waarin de heer van Veen mij van ruim advies voorzag over welke ketel mij het beste zou passen, heb ik besloten hem de klus te gunnen. Twee dagen later hing de ketel in een handomdraai werkend aan de muur. De prijsstelling was zeer goed. Deze snelheid en klantgerichtheid, in combinatie met de goede garantievoorwaarden, maken de service top.

Mark Visser november 27, 2015

default image
Harry van Veen geeft niet snel op. Na een lange dag werken deed de nieuwe ketel het niet. Na veel zoeken bleek er gewoon geen gas meer het pand binnen te komen. Harry heeft het opgelost en kon pas om half 9 ‘s avonds naar huis.

boB november 27, 2015

default image
Onze ketel was aan vervanging toe en Van Veen CV techniek kwam met een scherpe offerte voor levering en plaatsing. Deze installateur is zelfs in de avonduren makkelijk bereikbaar en komt zijn afspraken na. Hij kon op korte termijn de ketel plaatsen, heeft dit vakkundig gedaan en heeft zelfs extra werk geleverd door ook het kapotte keukenboilertje te ontkoppelen en verwijderen! Dit is een man die zijn vak verstaat, meedenkt en prettig in de omgang is. Goede, snelle service en nette prijs. We vertrouwen erop dat dit ook geldt voor de nazorg.

Léontine & Hans november 27, 2015

default image
Snelle reactie op aanvraag Goed en onafhankelijk advies. Erg nette plaatsing, met goede, ruimtesparende aanpassingen. Zeer tevreden. Hoop en verwacht dat de service de komende jaren ook zo is.

D. Kasper november 27, 2015

default image

Dit was onze eerste opdracht via internet. Zeer tevreden. Een echte ambachtsman die met passie je alles uitlegd over de verwarmingsketel. Heel mooi werk geleverd en zelfs verbeteringen aangebracht.
Als de nazorg ook zo goed verloopt krijgt hij van ons een 10.
P.S. De prijs was ook heel scherp

F. Erkamps november 27, 2015

default image
Snelle service, netjes, goede prijs!

Elleke november 27, 2015

default image
VAn de installateur kregen we goede (ook ongevraagde) adviezen; hij is makkelijk bereikbaar per mobiel en email; prettig in de omgang en levert prima werk en service.

Casper van de Poel november 27, 2015

Stuur uw review in