De Round Modulation is een digitale zwakstroom kamerthermostaat die voortdurend de brandercapaciteit van het cv-toestel aanpast aan de actuele warmtebehoefte. Hierdoor is een zeer nauwkeurige regeling van de ruimtetemperatuur mogelijk. In het uitleesvenster zijn, naast de actuele ruimte- temperatuur, gegevens beschikbaar over de werking van het cv-toestel, zoals de branderstatus en storingsmelding. De Round Modulation werkt zonder batterijen. De voeding wordt verzorgd door de OpenTherm®-communicatie verbinding tussen het cv-toestel en de thermostaat.

BELANGRIJK

De in het verwarmingstoestel aanwezige elektronische regeling of branderautomaat bepaalt in belangrijke mate welke functies in de thermostaat actief zijn. Afhankelijk van het aangesloten toestel kan er daarom meer
of minder informatie in het uitleesvenster verschijnen. Raadpleeg de gebruiks- aanwijzing van het cv-toestel voor specifieke informatie. OpenTherm® OpenTherm®-communicatie maakt gebruik van de normale tweedraads thermostaatkabel. De aansluiting is polariteitsonafhankelijk (draden mogen verwisseld worden). Via deze verbinding voorzien het CV-toestel en de thermostaat elkaar in twee richtingen van de benodigde informatie voor een nauwkeurige en energiezuinige regeling. De informatie die vanuit de branderautomaat aan de thermostaat wordt gegeven is afhankelijk van het betreffende cv-toestel.

De Honeywell T87M kamerthermostaat is zeer geschikt in combinatie met een Intergas ketel.