Een nieuwe CV ketel kopen Heerhugowaard?

Wilt u een CV ketel Heerhugowaard kopen? Of is uw CV ketel in Heerhugowaard de afgelopen jaren niet goed onderhouden? Of door ouderdom technisch achterhaalt? Dan wordt het zeker tijd om na te denken over spoedige vervanging. Van Veen CV Techniek zal u hierbij helpen met een deskundig advies. We zijn dan ook gespecialiseerd en richten ons in het bijzonder op onderhoud, vervanging en plaatsing van cv-ketels. Ons bedrijf in onder andere CV ketel kopen Heerhugowaard heeft sinds 1970 een aanzienlijk aantal ketels en -kwaliteiten voorbij zien komen (en ook weer gaan).

Voor CV ketel kopen Heerhugowaard schakelt u natuurlijk Van Veen CV Techniek in. Niet alleen om deskundig advies te krijgen, echter bij ons bent u immers bovendien verzekerd van:

  • Directe service tegen scherpe tarieven;
  • Een vast contactpersoon bij verkoop en advies;
  • Jarenlange ervaring in de verwarmingsbranche;
  • Veel tevreden klantenkring, een gemiddelde cijfer van een ruime 9 van onze referenties!

Wilt u meer weten over ook uw mogelijkheden bij CV ketel kopen in Heerhugowaard? Voor het stellen van uw vragen kunt u bellen naar 085  48 68 543 

Of stuur een e-mail naar info@vanveen-cvtechniek.nl. We beantwoorden graag -in principe- binnen een werkdag al uw vragen.

Een nieuwe CV ketel Heerhugowaard

Voordat u een keuze maakt voor een nieuwe CV ketel, is het belangrijk even te kijken wat u nu bezit: een VR of een HR ketel en welk vermogen deze heeft. Hierbij kan ons professioneel team ook bij komen helpen. Bij het bepalen van welke CV ketel u als vervanging wil kopen, zullen wij u bovendien graag adviseren.

Als u bijvoorbeeld een bad heeft of een zogenaamde regendouche is een CW-4 CV ketel Heerhugowaard minimaal noodzakelijk. Beter zou zelfs een CW-5 zijn. Als u echt veel warm water wenst, heeft al snel de CW-5 of CW-6 klasse de voorkeur. Maar er zijn ook situaties waar dat in het geheel niet nodig is. Als het om een gemiddelde eengezinswoning gaat is mogelijk een minder zware ketel toch voldoende.

Weet u al wat uw wensen zijn, dan kunt u op onze website een aanvraagformulier invullen, waarin u zo volledig mogelijk uw aanvraag kunt toelichten. Een van onze medewerkers zal aan de hand van dit ingevulde formulier u adviseren en uw vaste contactpersoon zijn bij de daaropvolgende werkzaamheden. Indien onderhoud of reparatie nodig is, kunt u ook gebruik maken van dit formulier.